Samen-leven-en-geloven Groep Samen-leven-en-geloven Groep
Een gespreksgroep van en voor gemeenteleden die hun leven en geloof willen delen. Een gezellig samenzijn en praten over onderwerpen die ons bezighouden.

 
lees meer »
 
De kunst van het geloven De kunst van het geloven
We organiseren in het najaar voor de eerste keer ook een wat meer culturele bijeenkomst. Cultuur op het gebied van kunst. Bij kunst kunnen we denken aan taal, muziek, schilderkunst en andere vormen van expressie.

 
lees meer »
 
Belijdenis doen Belijdenis doen
Bij de belijdeniscatechisatie bereiden we ons er op voor om je geloof te belijden ten overstaan van de gemeente. Dit gebeurt zo mogelijk in de viering met Pasen of met Pinksteren.

 
lees meer »
 
Zacheuskring Zacheuskring
De Zacheüskring is een kring waarin we kennismaken met anders-gelovigen. Dat gaan we doen aan de hand van artikelen, korte filmpjes en misschien ook een keer iemand die bij ons op bezoek komt of dat we een keer ergens heen gaan.

 
lees meer »
 
Grootouders, onderschat je rol niet! Grootouders, onderschat je rol niet!
Grootouders zijn belangrijk voor kleinkinderen, ook als het om geloven gaat. Afgelopen seizoen zijn we als Opa’s en Oma’s bij elkaar geweest om onze rol samen onder de loep te nemen. Het was een waardevolle avond. U hebt ook een verslag hierover kunnen lezen in het Tsjerkeblêd. Daarom willen we het komende seizoen opnieuw bijeen komen.

 
lees meer »
 
Rouwgroep 2020-2021 Rouwgroep 2020-2021
Deze gespreksgroep zal op verschillende manieren woorden en beelden zoeken om het onverwoordbare, de innerlijke gestorvenheid, te benoemen. 

 
lees meer »
 
Singles in de kerk Singles in de kerk
Onze eerste avond in het afgelopen seizoen werd als positief ervaren. We komen allen met een andere achtergrond en ook onze interpretatie van ’singles in de kerk’ wordt zo ervaren. Deze ervaringen willen we graag ook het komende seizoen een avond delen.

 
lees meer »
 
Beluister... Beluister...