Deel station Menaam

Deel station Menaam
lees meer »
 
Samen Stampotten Samen Stampotten
Wij willen graag mensen samenbrengen Gezellig samen eten.
De kookgroep staat graag voor u klaar om een stamppot maaltijd te verzorgen. We starten dit seizoen met: “Samen Stamppotten”, elke eerste woensdag van de maand.

Hou het Tsjerkebled in de gaten !
 
Samen Soepen Samen Soepen
Wij willen graag mensen samenbrengen rond een pan soep. Houdt u het Tsjerkeblêd in de gaten?
 
Uistapje ouderen 65+ Uistapje ouderen 65+
We hopen dit jaar weer een uitstapje te kunnen organiseren voor de oudere gemeenteleden onder ons. We gaan een leuke dag organiseren, bijvoorbeeld een boottochtje, een museumbezoek of iets dergelijks. Dit uitstapje zal rond mei-juni worden georganiseerd. Te zijner tijd hoort u meer hierover in het Tsjerkeblêd. Lijkt het u leuk om samen er op uit te gaan, geeft u zich dan alvast op! Opgave via het opgaveformulier in de Bouwstenen. 

 
 
Schuldhulpmaatjes Schuldhulpmaatjes
Het schuldhulpproject is een project waarvoor we gemeenteleden zoeken die kortgezegd ‘maatje’ willen zijn van mensen met problemen die vaak van financiële aard zijn. Als maatje geef je weer hoop dat het goed kan komen. 

 
lees meer »
 
Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds
Verjaardagsfonds doorstart per 1 januari 2023
 
lees meer »
 
Viering Heilig Avondmaal thuis Viering Heilig Avondmaal thuis
Wilt u tijdens de Avondmaalsvieringen graag meedoen, maar bent u door ziekte of handicap niet in staat aan de kerkdienst deel te nemen, dan brengen wij graag de wijn en het brood bij u thuis.

 
lees meer »
 
Ophaaldienst kerkdienst Ophaaldienst kerkdienst
Voor gemeenteleden die slecht ter been zijn of om andere redenen niet zelf naar de kerk kunnen komen, is er de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden.

 
lees meer »
 
Bezoekdienst Bezoekdienst
Er is een bezoekdienst actief in onze gemeente. Langdurig zieken en vaak ook ouderen worden regelmatig bezocht door gemeenteleden van onze kerk om zo het contact met de gemeente te onderhouden.

 
lees meer »