Welkom bij protestantse gemeente Menaam Welkom bij protestantse gemeente Menaam
Maak kennis met de protestantse gemeente Menaam. Blijf via deze website op de hoogte van nieuws, actuele kerkdiensten en diverse activiteiten. We willen een levende gemeente zijn, voor jong en oud, waarbij we omzien naar elkaar en samen groeien in geloof. Graag zien we u/jou tijdens onze erediensten of een van de activiteiten!
 
Bestel boekje "Doorkijkjes" Bestel boekje "Doorkijkjes"
Eind november 2020 verschijnt het boekje "Doorkijkjes", een boekje door en voor gemeenteleden. Maar ook leuk om als cadeau te geven aan familie, vrienden, kennissen! In het boekje staan meditaties, persoonlijke verhalen, gedichten en meer. 


Bestellen?

Het boekje is verkrijgbaar voor € 5,- per stuk. Stuur een mail naar pknmenaam@gmail.com of geef het telefonisch door aan ds. Jeroen van Olffen (T 0518-842502). 

Klik hier voor een inkijkje in het boekje
 
Kerkdiensten in corona-tijd Kerkdiensten in corona-tijd

U kunt de kerkdiensten bijwonen. Maar er is een beperkt aantal plaatsen. We volgen het dringende advies van de landelijke kerk (PKN). 

We verzoeken u om voorafgaande aan uw komst naar de kerk te reserveren.
Reserveer via: reserverenpknmenaam@gmail.com
Reserveren kan tot zaterdagavond 19.00 uur. Heeft u geen computer of mail-account? Bel dan familie Posthumus: 0518 450969

U krijgt te horen of uw reservering gelukt is. Wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn krijgt u bericht. We plaatsen uw naam (gezinsnaam) dan op de reservelijst.
We vinden het fijn als u komt!

We streven ernaar het gemeente-zijn met de mensen die thuis meeluisteren zo goed mogelijk te organiseren. Dit kan betekenen dat er in voorkomende gevallen – waar anders stilte was – nu orgelspel is.
De kerkdiensten kunt beluisteren via: kerkomroep.nl  / Menaam

Uitzending vanaf 09.30 uur:
                - Kerkomroep.nl / Menaam
                - Kerktelefoon
 

 
Nieuwsbrief ontvangen? Nieuwsbrief ontvangen?
We willen in deze tijd graag met elkaar in verbinding blijven. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Geef het aan door een mail te sturen naar nieuwsbriefmenaam@gmail.com
 
Protocol i.v.m. coronavirus Protocol i.v.m. coronavirus

Als Protestantse Gemeente volgen we het advies van de Protestantse Kerk Nederland. Op de website van de landelijke PKN worden regelmatig wijzigingen geplaatst m.b.t. het protocol. Lees hier de actuele stand van zaken m.b.t. het protocol.