Welkom bij protestantse gemeente Menaam Welkom bij protestantse gemeente Menaam
Maak kennis met de protestantse gemeente Menaam. Blijf via deze website op de hoogte van nieuws, actuele kerkdiensten en diverse activiteiten. We willen een levende gemeente zijn, voor jong en oud, waarbij we omzien naar elkaar en samen groeien in geloof. Graag zien we u/jou tijdens onze erediensten of een van de activiteiten!
 
Concert Cantates van Caleb Simper 3 november Concert Cantates van Caleb Simper 3 november
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

Een uitvoering van twee oogstcantates van Caleb Simper in een eigen Nederlandse bewerking. Muziek uit de victoriaanse periode toegankelijk en goed in het gehoor liggend. De cantates zijn gebaseerd op teksten uit de psalmen en bieden een grote afwisseling tussen koorzang en de zang van solisten ook in duetten en kwartetten. En door de Nederlandse tekst nu ook directer te volgen. Met een van de meest ervaren organisten op het gebied van Engelse Koormuziek in Nederland wordt het vast een mooi geheel.

Pniëls Kerkkoor uit Leeuwarden-Huizum;
Nocht & Wille uit Lollum e.o;
Kleine Cantorij uit Burgum
o.l.v. Sebastiaan Schippers
m.m.v.
Vronie de Vreeze, sopraan
Henney Venema, alt
Roelof Veldhuizen, Tenor
Hans de Wolf, Bas
Mattijs de Vreugd, orgel

Welkom bij dit mooie concert aankomende donderdag om 20.00 uur in de kerk van Menaam! (entree is 10 euro)
 
Nieuwsbrief ontvangen? Nieuwsbrief ontvangen?
We willen in deze tijd graag met elkaar in verbinding blijven. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Geef het aan door een mail te sturen naar nieuwsbriefmenaam@gmail.com