Kring over gelijkenissen Kring over gelijkenissen
Een beetje verdieping, een beetje meer Bijbelstudie. Welkom bij deze kring. Het komend seizoen hopen we drie avonden na te denken over de gelijkenissen van Jezus Christus.
lees meer »
 
Leerhuis Leerhuis
Tijdens het seizoen 2017/2018 bieden we een “leerhuis” aan voor wie meer verdieping wil. Bijbelstudie! Gedurende drie bijeenkomsten bekijken we de brieven aan de zeven gemeenten die genoemd worden in de Openbaring van Jezus Christus aan Johannes.
lees meer »
 
Elementair geloven Elementair geloven
Deze kring is bedoeld voor jong-volwassenen die op een elementaire (kernachtige) wijze bezig willen zijn met geloof. 
lees meer »
 
Belijdenis doen Belijdenis doen
Bij de belijdeniscatechisatie bereiden we ons er op voor om je geloof te belijden ten overstaan van de gemeente. Dit gebeurt zo mogelijk in de viering met Pasen of met Pinksteren.
lees meer »
 
Zacheuskring Zacheuskring
De Zacheüskring is een kring waarin we kennismaken met anders-gelovigen. Dat gaan we doen aan de hand van artikelen, korte filmpjes en misschien ook een keer iemand die bij ons op bezoek komt of dat we een keer ergens heen gaan.
lees meer »
 
Gemeentegroeigroep Gemeentegroeigroep
De gemeentegroeigroep (GGG) is een gemeente in het klein. In een GGG delen we als groepsleden geloofservaringen, leren we van de Bijbel en groeien we in ons geloof. Iets voor jou/u? We komen op een doordeweekse avond bij elkaar.
lees meer »
 
Beluister... Beluister...