Basiscursus Ontmoetingen met God Basiscursus Ontmoetingen met God
Een basiscursus geloven met Bijbelse Verhalen
Zonder geloven kun je niet. Zonder ontmoeting met God ook niet. We zien overal hoe mensen ernaar op zoek zijn, ook binnen de kerk, in eigen ervaringen en in ervaringsverhalen van anderen. Komend seizoen wil dominee Jeroen naar aanleiding van het boek “Ontmoetingen met God” van Peter Hendriks gedurende 7 plus 1 bijéénkomsten op zoek gaan naar God en alles wat met geloven en kerk-zijn te maken heeft. Het gaat om een basiscursus. Ik leer u niet een lesje, maar we gaan met elkaar in gesprek.

We maken kennis met verhalen uit de geloofstraditie. Als hulp voor mensen die daar hun eigen weg in willen vinden. Ontmoetingen met God kan een eerste kennismaking zijn met geloven, maar kan ook gezien worden als vernieuwing, een upgrade, of ter verdieping. De basiscursus omhelst 7 + 1 ontmoetingen. Wat zou het fijn zijn als u zich opgeeft. We komen de volgende data bij elkaar:

Donderdagavond 19 oktober
Donderdagavond 16 november
Donderdagavond 7 december
Donderdagavond 11 januari
Donderdagavond 25 januari
Donderdagavond 22 februari
Donderdagavond 14 maart

We sluiten het seizoen door korte persoonlijke bijdragen in de eredienst van Goede Vrijdag. Tijdens de gespreksavonden zal ik u er meer over vertellen. We gaan op weg. Op weg met Jezus. Op weg naar Pasen. We ontmoeten elkaar én we komen onszelf én de ander, de Ander?, tegen.
terug