Running dinner Running dinner
Na de enthousiaste reacties van de deelnemers van afgelopen jaar willen we  vanuit de diaconie graag opnieuw een Running Dinner organiseren. Het elkaar ontmoeten, samen rondom de tafel met elkaar in gesprek gaan, bij ieder thuis in een gezellige sfeer, zijn de hoofd ingrediënten van deze activiteit.

Er worden echt geen culinaire hoogstandjes verwacht, maar ieder heeft vast en zeker wel een favoriet gerecht om klaar te maken. Misschien kent u het principe van Running Dinner al wel maar misschien ook niet.

Bij een Running Dinner eet je 3 gangen aan 3 verschillende keukentafels. Gewoon bij mensen thuis, want iedereen kookt en eet mee! De avond komt er ongeveer zo uit te zien:
 
* Gezamenlijk welkomstdrankje: 17.45-18:30 uur   
* Voorgerecht: 18.45-19.30 uur
* Hoofdgerecht: 19:45-21.00 uur
* Nagerecht: 21:15-22:00 uur
* Gezamenlijk afsluitende borrel: vanaf 22.15 uur
 
Elke deelnemer krijgt voor aanvang 1 gesloten envelop met daarop een  adres waar je moet zijn. Bij degene waar je naar toe gaat krijg je na het gerecht de volgende envelop met het adres waar de volgende gang plaatsvindt. In totaal zitten 6-8 pers. (waaronder de gastheer en / of de gastvrouw) bij elke gang aan tafel. Op een vast moment openen alle deelnemers hun envelop om te kijken waar ze naartoe moeten voor het voor-, hoofd-, en nagerecht. Uiteraard is dit adres voor iedereen verschillend (partners blijven wel bij elkaar).

De meeste deelnemers bereiden zelf ook een gang voor. Een deelnemer krijgt ruimschoots  van tevoren te horen welke gang en voor hoeveel personen hij of zij deze moet bereiden.

Het is de bedoeling om het Running Dinner te houden in het voorjaar, de datum wordt tzt.in het kerkblad bekend gemaakt. 

U kunt zich ook nu al opgeven via het opgaveformulier als u dit niet wilt missen!
 
terug