Omkeercollecte Omkeercollecte
WIJ MAKEN ONS STERK VOOR DE MENAMER KERK!

Tijdens de startdienst van 17 september heeft iedereen 1 euro uitgedeeld gekregen... De bedoeling is deze euro te vermeerderen door je talent in te zetten! De opbrengst van alle giften is bedoeld voor de inrichting van de kerk na de verbouwing.

Wat kun je doen voor een ander?

Ben je goed in koken? Koop de ingrediënten voor het gerecht, maak het klaar, deel het uit en vraag een kleine gift. Kun jij de allerschoonste glazen wassen? Koop een spons, ga de ramen lappen voor een ander en vraag een kleine gift. Kun je mooi foto's maken? Ga langs bij een ander voor een fotoshoot en vraag een gift... Kortom, er zijn tal van mogelijkheden!!

We dagen je uit om mee te doen!

Vertel de ander over de actie, dat het een geschenk is voor de kerk. Wees creatief en innovatief! Je talent in de grond begraven kan altijd nog... Je mag uiteraard ook krachten/talenten bundelen en samen een actie bedenken!

Verhalen bundelen tijdens dienst

Uiteindelijk willen we alle verhalen - kladjes, foto's van je klussen - en de financiële resultaten bij elkaar brengen in de dienst van 3 december. Je hebt dus nog even de tijd... maar voor je het weet is het zover!

We hopen dat de omkeercollecte een 'kettingreactie' teweeg brengt... Laat die radertjes draaien, steek je handen uit de mouwen. We bundelen onze krachten...Het ondeelbare delen... we maken ons samen sterk voor de Menamer kerk!
 
terug