Swalkje troch de Stille wike - 11-16 april Swalkje troch de Stille wike - 11-16 april
Deze activiteit willen we graag aanbieden aan alle bewoners van Menaam. "Swalkje” per voet of per fiets door het dorp op zoek naar raamplaten met een opschrift en daarnaast een letter. Neem wel even een pen en papier mee om de letters te noteren zodat u er een zin mee kan maken!

Op Paaszondag wordt de zin bekent gemaakt in de Paasdienst in onze kerk. U hebt daar de gehele week voor Pasen welke, de Stille week wordt genoemd, de tijd voor. Maandag 11 april worden de raamplaten opgehangen en zaterdag 16 april worden ze weer weggehaald.

Zo kunt u genieten van ons mooie dorp en misschien even een praatje maken of zwaaien naar de bewoners van het huis waar u de raamplaat en letter ziet hangen. We hopen dat de opschriften van de raamplaten voor u van betekenis kunnen zijn.

We wensen u allen een Goede stille week en Goede Paasdagen toe.

Namens de Protestantse Gemeente Menaam,
Aaltje Dijkstra

We geven u de straatnamen waar u raamplaten kunt vinden er zijn totaal 20 raamplaten en 20 letters. Soms vindt u in 1 straat meerdere raamplaten en letters: Lytsebuorren, Lytsdyk, Langpaed,  Mieddyk, Foareker, Graldasingel, Skilpaed, Nylan, Berltsumerdyk, Beckrypleane, Rypstrerdyk, Greatebuorren, De Swingel, it War, Greftswal, Sminiawei, Blomtun, Ljochtmisdyk.
 
terug