Themadienst 19 nov

Themadienst 19 nov
Op 19 november is er een bijzondere dienst met als thema "Gods oneindige liefde". De dienst is voor alle leeftijden en ook zeker gericht op jongeren! De dienst wordt geheel verzorgd door de enthousiaste gospelgroep God Unlimited uit Hallum/Marrum. De gospelgroep gaat mooie nummers zingen en er is samenzang.

Er is geen preek, maar een persoonlijke getuigenis door Hiele Dijkstra. Hij heeft onlangs een boek geschreven met de titel: “De Koning die voeten wast”. Zijn leven stond op de kop, maar gelukkig ten goede. In het ziekenhuis heeft de Heer hem geraakt door Zijn liefde. Hiele staat er zelf misschien nog wel het meest versteld van dat hij een boek schreef over zijn bekering, geloof en getuigenissen. “Ik ging sporadisch naar de kerk en sta bekend als een grote ouwehoer’’, zegt de 36-jarige Ferwerter.

Om de dienst te promoten zijn er posters en flyers verspreid, ook in de omliggende dorpen. We hopen dus op een grote opkomst! De dienst begint om 16.00 uur. Inloop met koffie vanaf 15.30 uur. Van harte welkom!
terug