Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds
In het voorjaar van 2022 heeft de voltallige commissie van het verjaardagsfonds besloten te stoppen. Door corona is er geen geld meer opgehaald de laatste jaren. Mede doordat de commissieleden redelijk op leeftijd zijn, is het voor de commissie helaas niet meer mogelijk om op te starten.

Het jarenlange werk van het verjaardagsfonds is zeer waardevol gebleken. Daarom is er ook naar een manier gezocht om dit werk voort te zetten. Aan de wijkcontactpersonen is gevraagd om hieraan mee te werken, wel op een wat andere wijze. Gelukkig willen de meeste wijkcontactpersonen hieraan meewerken, voor een paar wijken zullen we een andere oplossing moeten zoeken.

De bedoeling is dat er bij een verjaardag van 18 jaar of ouder een kaart bij u door de bus wordt gegooid (of overhandigd). Achterop de kaart staat het bankrekeningnummer van het verjaardagsfonds vermeld. Tevens staat het doel vermeld waarvoor we sparen. In 2023 zal dit “de buurtkoelkast” zijn.

Dit betekent ook dat niet aan alle leden wordt gevraagd of zij wel of niet lid van het verjaardagsfonds zijn. Iedereen van 18 jaar of ouder kan een kaart verwachten. Het blijft natuurlijk uw eigen keuze om iets te geven. Wij hopen daar natuurlijk wel op, vooral voor het goede doel.
terug