Zendingsproject Boukje Fokkema
11 okt 2015 Zendingsproject Boukje Fokkema

Al van jongs af aan heeft Boukje Fokkema (oud-inwoner van Menaam) het verlangen iets te kunnen betekenen voor kinderen in nood. In de zomer van 2004 maakte Boukje haar eerste reis naar Sint Petersburg (Rusland) om daar een aantal weken met wees-, straat- en zieke kinderen te gaan werken. De nood die ze daar zag liet haar bij terugkomst in Nederland niet meer los en ze is daarom in de jaren erna regelmatig teruggegaan.

Na het afronden van haar opleiding tot verpleegkundige is Boukje in 2009 voor een jaar naar Sint Petersburg vertrokken om met wees- en zieke kinderen te werken. In dat jaar ontstond het verlangen om meer voor deze kinderen te willen betekenen. 

Lees meer over Boukje op haar website www.givehopeandbringlife.com
Beluister het interview op radio Omrop Fryslan van 15 januari 2016


Wat kunnen we als gemeente doen?

Samen met haar thuisfront wil Boukje zich uitstrekken naar de kinderen in nood in Rusland. Het mooie van zending is dat het geen eenmanstaak is en dat een ieder deel kan zijn van een groter geheel. Samen kunnen we meer dan alleen. Ook u kunt betrokken zijn! Wat kunt u doen?

Bidden

Uw gebed is essentieel! Bid voor de kinderen in nood, maar ook voor mij persoonlijk. Bid voor een thuisgevoel in Siberië, dat ik de taal snel onder de knie zal krijgen en voor een gezonde balans tussen werk en ontspanning. 

Geven 

Boukje is afhankelijk van giften. Dit betekent dat zij afhankelijk is van financiele ondersteuning. Zij is op zoek naar (maandelijkse) financiele sponsors. Door financieel betrokken te zijn draagt u bij aan het bereiken van de kinderen in nood in Rusland. Spreekt dit u aan? Maak uw gift over naar NL79RABO0326162879 o.v.v. Project Give Hope, t.n.v. Stichting Zendingsvrienden. 
 

Gaven en talenten

U kunt ook uw gaven en talenten inzetten! Dat kan door bijvoorbeeld mee te helpen bij een sponsoractie of door een presentatie te regelen binnen kerken, verenigingen of scholen. Laat weten hoe u betrokken wilt zijn door een e-mail te sturen naar info@givehopeandbringlife.com
terug